<<< vissza <<<

 

A  Villa Plattensee Hotel & Panzió & Apartmanház szálláshely foglalási és lemondási feltételei.

Elfogadott bankkártyák: JCB, Maestro, Mastercard, Visa

A foglalás és ajánlatkérés formája

A Villa Plattensee szálláshely foglalást kizárólag e-mail/online foglalási rendszer vagy telefax útján fogad el.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a Villa Plattensee  foglalási rendszert üzemeltet , amely megtalálható a honlapunkon ( www.villaplattensee .hu ), „Foglalás” menüpontja alatt.

Kérjük a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és e-mail) helyes megadására!  A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelossége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a Villa Plattensee fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel a elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik. Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be ( gurolókocsis vendég, háziállat). Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát írják be a „Gyermekek életkora” rovatba.

Az e-mailben ( villaplattensee@t-online.hu ) vagy telefax útján történő foglalás esetén is kérjük az online foglalási rendszerben kért adatokat megadni, kivéve ha ez már korábban írásban megtörtént. Telefonon keresztül csak előzetes foglalást tudunk felvenni, amely az e-mailben vagy telefax útján történt megerősítést követően válik véglegessé.

A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Elhelyezés

A Villa Plattensee egyágyas szobával nem rendelkezik, a vendégek számára egyágyas elhelyezést a hotel és a panzió kétágyas szobáiban tudja biztosítani. Ebben az esetben az egyágyas elhelyezés felára az "Árak" menüpont alatt található napi illetve heti szobaár 75 %-a. Az egyágyas elhelyezést a szálloda kizárólag szezonon kívüli idoszakban, illetve külön megálapodás esetén tud biztosítani.

A foglalófizetés idoszakai

A Villa Plattensee  a főszezoni idoszakra (07.01. - 08.31. és az ünnepi  idoszakok: Húsvét, Pünkösd, ) 20 % illetve a szezonon kívüli dőszakokra történő foglalás esetén 10% foglallási előleget kér

(április 15-tol, június 30.-ig és augusztus 31.-tol, október 15.-ig).

Foglalót kizárólag készpénzben, vagy banki átutalás történő feladás útján tudjuk elfogadni. Az üdülési csekket foglalóként NEM áll módunkban elfogadni.  A Villa plattensee általános esetben legalább a foglalástól számított 8 munkanapot köteles megadni határidőnek a foglaló befizetésére, speciális esetben a határidő 3 munkanap is lehet. 

A foglalásról teljesítéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail, illetve postai címre, a foglalás kizárólag ezzel válik érvényessé! Foglaló kérése esetén a foglalás kizárólag a kért foglaló határidőig történt beérkezése esetén válik érvényessé!

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szálláshelyet érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni és elutazás napján 10 óráig kérjük elhagyni. Eltérő igény esetén kérjük vegyék fel a kapcsolatot a recepcióval. A szálloda a lefoglalt szálláshelyet az érkezés napján 20 óráig tartja fenn, ezután jogosult annak értékesítésére.
A szálláshely elfoglalásakor bejelentolapot kérünk kitölteni, amely a következő adatokat tartalmazza:
- személyes adatok (felnőtt vendégeknél név, lakcím, szül. hely és idő, útlevél vagy szem. ig. szám; gyermekeknél név, szül. hely és idő)

- a vendég járművének rendszáma
- érkezés és elutazás napja
- 1 db érvényes e-mail cím
- a foglalással létrejött anyagi felelősség
- aláírás
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a szállodában igénybevett szolgáltatások és a szállásdíj utáni anyagi felelősség a bejelentőlap pontos kitöltésétől és a vendég általi aláírásától függetlenül a szálláshely elfoglalásától fenn áll. A szálláshely elfoglalásának a vendég részére történt kulcsátadás minősül.

Amennyiben a vendég a foglalásában megadott idopontnál korábban szeretné a már elfoglalt szálláshelyet elhagyni, a következő díjakat köteles fizetni:
- szezonon kívül foglalásnál: az érkezés napján, illetve másnap 10 óráig történő kijelentkezés esetén 1 éjszaka díját; több éjszakás tartózkodás után 11 óráig történő kijelentkezés esetén a kijelentkezés napjáig esedékes díj, 11 óra utáni kijelentkezés esetén pedig az azt követő napi szállásdíj is kiszámlázásra kerül
- főszezon, kiemelt és ünnepi időszakra eső foglalás esetén korábbi kijelentkezéskor a vendég a foglalás teljes idotartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni

A kijelentkezéskor a kulcsokat  kérjük leadni. Kijelentkezéskor kérjük a teljes szállásdíjat és az igénybevett szolgáltatásokat rendezni, kivéve az apartmanház esetén ahol a szállásdíjat az érkezés napján kérjük rendezni szíveskedjenek.

Lemondási feltételek

A foglalóval meg nem erősített foglalások lemondása: Amennyiben a lemondás legkésőbb az érkezés napja elott 20 nappal, írásban-igazolhatóan megtörténik, lemondási díj nem kerül felszámolásra. Amannyiben a lemondás határidon túl történik, a foglalás árának teljes összege kerül felszámolásra. Meg nem jelenés esetén, a foglalás árának teljes összege kerül felszámolásra. A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek. Foglalót NEM áll módunkban visszaadni. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 20 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál. A vendég az általa befizetett foglalót tehát nem veszti el!

 

A Villa Plattensee szálláshelyeit értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok és utazási irodák) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek. Más értékesítési csatornákon található és a szálloda saját honlapján ( www.villaplattensee .hu ) található adatok különbözősége esetén minden esetben a szálloda saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözoségéért, az ebből eredő esetleges károkért a szálloda semilyen felelősséget nem vállal.

A honlapon megtalálható foglalási és lemondási feltételek és a recepción megtalálható írott foglalási és lemondási feltételek különbözősége esetén minden esetben a recepción megtalálható feltételek érvényesek. Vitás esetben a vendég részére ingyenesen biztosítunk másolatot.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a foglalás megtörténtével elfogadják a Villa Plattensee házirendjét, amely mindegyik szobánkban megtalálható.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a foglalás megtörténtével elfogadják a VillaPlattensee lenondási feltételeinek irányadó részét, ami kivétel nélkül, minden foglalásra vonatkozik! 

  • Amennyiben a lemondás vagy módosítás legkésobb az érkezés napja elott 20 nappal megtörténik, foglalási díj nem kerül felszámításra.
  • Amennyiben a lemondás vagy módosítás határidon túl történik, illetve meg nem jelenés esetén a foglalás teljes összege kerül felszámításra .

<<< vissza <<<